دوره آموزش کاشت ناخن

دوره آموزش کاشت ناخن به صورت حضوری برگزار می شود. در دوره آموزش کاشت ناخن، روند کامل  کاشت ناخن با تکنیک های پودر، کاشت ناخن به تکنیک های ژل، طراحی ناخن و پدیکور همراه با آموزش تمام جزئیات و سرفصل های مربوط با آن می شود. این آموزش ها در مرحله مبتدی، شامل:

معارفه و آشنایی با ساختمان ناخن، مانیکور(اکسپرس، کمبی)، ژلپولیش، ژلیش، تیپ گذاری،

مواد گذاری انواع کاشت:

طبیعی، هلویی ،میکس و کاور، کاشت بدون سوهان، سوهان کشی اصولی،

اجرای انواع فرم های ناخن:

(مربع، نرم و زاویه دار، بیضی، بادامی، گلدانی، تیز)،

انواع طراحی ها:

(طراحی با کروم، شاترکروم، کهکشانی، ایس ژل، آمبره، آکریل، نگین، طلاکوب، اسپایدر، شبنم گذاری) می باشد.

در دوره ژل:

مانیکور روسی، استحکام سازی، ژلپولیش از زیر کوتیکول، مواد گذاری وان بال، کاشت گریم، صدف سازی با پودر و پلی ژل، آمبره ژل، کاشت بدون سوهان، کاشت ژل و پلی ژل، فول گلس و استند گلس، ژل های رنگی ، میندال، ارک اسکوئر، استیلت را آموزش و تمرین خواهید کرد.

در دوره طراحی ، هنرجو موارد زیر را آموزش می بیند:

ژل آبنباتی، دیزاین با مهر و شابلون و لنز و برچسب، بلومینگ، پوست ماری، ماری، درتی براش، ماربل ژل، اسموکی …  . در ادامه در جلسات پدیکور، هنرجوپدیکور تخصصی، کلاسیک، درمانی، VIP، اکسرپرس مشکلات و بیماری های پا، اصلاح ناخن دفرمه، پیلینگ ،ساخت کوکتل، از بین بردن میخچه، اسپا و … آموزش می بینید.

در دوره صفر تا صد کاشت ناخن، همه این موارد به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش داده می شود. هدف این دوره آموزشی، تربیت افراد ماهر و متخصصی است که توانایی اجرای تمام روش های کاشت ناخن را با توجه به خواست و سلیقه مشتری دارند.

 

 

بعد از اتمام دوره کاشت ناخن، چه توانایی هایی کسب می کنید؟

پس از اتمام دوره کاشت ناخن شما می توانید با تسلط کامل و به صورت حرفه ای انواع روش های کاشت ناخن مانند کاشت ناخن پودری، کاشت فرنچ، کاشت هلویی، کاشت بیبی بومر و کاشت با تیپ را برای مشتری انجام دهید. در نهایت پس از شرکت در آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه ای، می توانید به راحتی شروع به کسب درآمد کنید و یا کسب و کار فعلی خودتان را بهبود ببخشید.

بازار کار کاشت ناخن چطوره؟

خدمات ناخن یکی از پردرآمدترین مشاغل آرایشگاهی است و با توجه به این که مشتریان ناخن، ماهانه یا حتی بعد دو سه هفته برای ترمیم مراجعه می کنند می توان گفت که این رشته آرایشگاهی مشتریان خود را همواره در تمامی ماه های سال خواهد داشت. در صورتی که به دنبال درآمد بالاتر هستید، پیشنهاد می شود در دوره های پیشرفته کاشت ناخن نیز شرکت کنید.

چرا دوره آموزش کاشت ناخن خیلی خوب و پولساز است؟

تقاضای بالا: در اکثر شهرهای ایران از جمله تهران، اصفهان، شیراز و …، خدمات کاشت ناخن به دلیل تقاضای بالا از سوی مشتریان، طرفداران زیادی دارد. افراد در این دوره و زمانه، علاقه دارند ناخن‌های خود را زیبا و مرتب نگه دارند و این موضوع را به عنوان یک عنصر از زیبایی و آرایش شخصی خود می‌پذیرند. بنابراین دوره آموزش کاشت ناخن می تواند نقطه عطف و تغییر بزرگ در شرایط مالی بد هر کسی باشد.

پیشرفت تکنولوژی با انواع کاشت با ژل: تکنولوژی‌های جدید در حوزه کاشت ناخن به عنوان نمونه انواع کاشت ناخن با ژل، امکان ایجاد ناخن‌های زیبا و ماندگارتری را فراهم کرده‌اند. علاوه بر زیبایی برای مشتریان، تکنولوژی ها و ابزار جدید، کار را برای ناخن کاران نیز بسیار راحت تر کرده است. این امکانات و ابزار جدید به آرایشگران ناخن اجازه می‌دهد تا خدمات با کیفیت و متنوع‌تری ارائه دهند. کاشت ژل علاوه بر راحتی و سریع تر بودن، چون دیگر بدون پودر انجام می شود، برای سلامتی ناخن کار ضرری ندارد.

مهارت‌های تخصصی: دوره‌های آموزش کاشت ناخن به افراد مهارت‌های تخصصی در زمینه‌های مختلفی نظیر نقاشی روی ناخن، طراحی مدل‌های مختلف، و کاشت ناخن‌های مصنوعی می‌آموزند. این مهارت‌ها افراد را به متخصصان در زمینه کاشت ناخن تبدیل می‌کنند و این می‌تواند به تعداد مشتریان و درآمد آن‌ها اضافه کند.

ایجاد کسب و کار شخصی: آموزش کاشت ناخن به افراد این فرصت را می‌دهد که کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند و به عنوان یک ناخن کار مستقل، فعالیت کنند. حتی می توانند با گذراندن دوره آموزش کاشت ناخن، سالن خدمات ناخن خود را تاسیس کنند.

ارتقاء مالی: با توجه به تقاضای بالا برای خدمات کاشت ناخن و هزینه‌های نسبتاً بالایی که برای انجام این خدمات دریافت می‌شود، می‌تواند به دختران و زنان کمک کند تا درآمد خود را افزایش دهند و کسب و کار موفقی در این زمینه راه‌اندازی کنند.

با این حال، برای موفقیت در این حرفه، هر هنرجو نیاز به مهارت، تجربه، انگیزه، و اطلاعات به‌روز در زمینه مراقبت از ناخن و بهداشت دارد. همچنین، باید مد نظر داشت که بازار ممکن است رقابتی باشد و لازم است در تبلیغات و ارتقاء خدمات خود تلاش کنید تا به موفقیت بیشتری دست یابید.

انواع روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن به روشهای مختلفی انجام میشود که بستگی به سلیقه و نیاز مشتری دارد. با انجام سوهان کشیهای مختلف وتنوع در زدن مواد و لاک ژلیش میتوان تنوع کاشتها را بالا برد. از پرکاربردترین آنها میتوان به کاشت ناخن ژلیش، کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن پلی ژل اشاره کرد. در ادامه به توضیح بیشتر هریک از روش ها می پردازیم.

کاشت ناخن ژلیش

در کاشت ناخن ژلیش از سه مرحله ژل استفاده می شود:

  • بیلدینگ ژل( ژل زیرسازی)
  • فینیشینگ ژل( ژل استحکام دهنده)
  • تاپ شاین( ژل نهایی درخشان)

بعد از انجام سوهان کشی و زدن ضد قارچ، یک لایه پرایمر مخصوص کاشت ناخن ژل های روی صدف ناخن میزنیم و بعد با استفاده از یک قلم باریک بیلدینگ ژل( ژل زیرسازی) روی ناخن می زنیم. توجه کنید که ژل در یک قسمت ناخن جمع نشده باشد و به صورت یکسان پراکنده شده باشد زیرا حالت برجستگی پیدا می کند و ظاهر خوشایندی نخواهد داشت. در این نوع کاشت باید سرعت عمل بیشتری داشته باشید زیرا ژل حالت روان وآبکی دارد و به سرعت حرکت می کند و امکان دارد روی پوست و ناخن پخش شود. بعد از انجام مرحله اول دست را در دستگاه uv، بین 30 تا 120 ثانیه قرار دهید تا کامل خشک شود.

مرحله بعد استفاده از فیشینگ ژل است که باعث استحکام کاشت می شود. مانند مرحله اول انجام می شود و دوباره دست در دستگاه uv قرار میگیرد. قبل از استفاده از آخرین مرحله ژل، به وسیله سوهان یا دستگاه برقی فرمی که دوست دارید را به ناخن بدهیدو در مرحله آخر ژل نهایی که تاپ شاین است را روی ناخن بکشید. کاشت ژله ای از استحکام کمتری نسبت به کاشت پودری برخوردار است و بیشتر از دو هفته دوام ندارد. باید بعد از این مدت ترمیم شود.

کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن پودری یکی از معروفترین روشهای کاشت ناخن است که به وسیله پودر اکریلیک و لیکوئید انجام میشود. لایهای محکم با تلفیق این دو بر روی ناخن ایجاد میشود که با استفاده از پرایمر در زیرسازی ناخن و سوهان کشی های مختلف بر روی ناخن کاشته شده می توان مستحکم بودن و شکل زیبای ناخن را با این روش ضمانت کرد. دوام و ماندگاری بالایی دارد. این نوع کاشت نیازی به دستگاه uv ندارد. مواد در این تکنیک بوی شدیدی دارد و ممکن است کمی آزار دهنده باشد. پودرهای مورد استفاده در این نوع کاشت به چند دسته تقسیم می شوند:

  • پودر اکریلیک: که در حالت خشک سفید است و بعد از انجام کار روی ناخن به صورت بیرنگ و کریستالی میشود.
  • پودر پینک: در حالت خشک صورتی رنگ است بعد از ترکیب شدن با لیکوئید شفاف می شود و زمینه ملایمی از رنگ صورتی ایجاد میشود. در هر دو پودر پس از ترکیب شدن با لیکوئید حالت پوشاننده و غیر شفاف ایجاد میشود و چیزی از سطح زیر دیده نمی شود.

کاشت ناخن پلی ژل

کاشت ناخن پلی ژل با موادی مانند ژل انجام میشود. این نو کاشت بو زیادی ندارد و به راحتی می توان سوهان کشی را انجام داد و تا زمانی که در دستگاه uv قرار نگیرد سفت نمیشود. نسبت به کاشت های دیگر ظاهر طبیعی تری دارد. اما نسبت به کاشت پودری ضعیف تر است و ممکن است هنگام خشک شدن ناخن با دستگاه احساس داغی در ناخن ایجاد شود. برای کاشت به روش پلی ژل میتوان از فرمر یا تیپ ناخن استفاده کرد.این روش کاشت بسیار سریعتر انجام میشود اما از نظر شکل و ساختار محدوت دارد.

کاشت ناخن قالبی

همانطور که از اسم این نوع کاشت مشخص است از قالب با سایز طبیعی ناخن استفاده میشود. این نوع کاشت نیاز به سوهان کشی ندارد و برای افرادی که زمانی کمتری برای انجام کاشت دارند توصیه میشود. در این کاشت مواد را به وسیله قالب هر ناخن روی صدف ناخن قرار می-دهیم و پس از خشک شدن مواد، قالب را جدا میکنیم. در این کاشت به علت ضخیم بودن مواد ناخن حالت طبیعی ندارد.

ابزار کاشت ناخن

برای انجام کاشت ناخن نیاز به ابزار و وسایل مخصوص به خود را دارد. که شامل ابزار زیر است:

  1. کاتر: برای کوتاه کردت تیپ استفاده می شود.
  2. تیپ: که به عنوان پایه برای شکل و قد کاشت روی ناخن چسبانده می شود.
  3. نیپر: ابزاری است که بعد از مانیکور پوست های اضافی دور ناخن را میتوان گرفت.
  4. پودر کاشت: که در رنگ های هلویی، کرم و صورتی در بازار وجود دارد.
  5. لیکوئید: این محلول برای ترکیب با پودر استفاده میشود که پودر حالت خمیری پیدا میکند و به راحتی روی صدف ناخن گذاشته میشود.
  6. پرایمر: برای از بین بردن چربی اضافه روی صدف ناخن استفاده میشود.
  7. ضد قارچ: برای جلوگیری از بروز قارچ استفاده میشود.
  8. پوشر: که برای عقب زدن پستی که روی ناخن آمده است، استفاده میشود.
  9. دستگاه uv: برای خشک کردن مواد است.
  10. قلم مویی برای کاشت و طراحی ناخن
  11. لاین اوت: برای از بین بردن خط ترمیم است.
  12. دستگاه سرسوهان: که برای سوهان کشی و فرم دادن ناخن در هنگام کاشت استفاده میشود.
  13. سوهان فرم دهنده: برای شکل دادن نوک ناخن است.
  14. پولیش ناخن: براق کردن روی ناخن.
  15. لاک ژل: در رنگهای گوناگون در بازار یافت میشود.

بازار کار کاشت ناخن در ایران

هنرجو پس از گذراندن دوره آموزش کاشت ناخن می تواند در دو حالت کار کند.

  • کاشت ناخن در منزل
  • کاشت ناخن در آرایشگاه و سالن های زیبایی.

کاشت ناخن در منزل

ارائه خدمات ناخن در خانه همانطور که خوبی هایی دارد، معایب خود را نیز دارد. شما با اینکه هزینه اجاره و پورسانت به مدیر سالن زیبایی را نمی دهید؛ اما از طرفی هم نمی توانید هر مشتری را قبول کنید. باید اکثر مشتری هایتان آشنا باشد. چرا که شما می خواهید به مشتریانتان در خانه خودتان خدمات کاشت ناخن ارائه دهید. پس برای گرفتن مشتری و درآمد بیشتر محدودیت دارید.

کاشت ناخن در آرایشگاه یا سالن زیبایی

پس از اتمام دوره آموزش کاشت ناخن، می توانید به صورت اجاره ای یا پورسانتی در یک سالن زیبایی شروع به کار کنید. حالا این یعنی چی؟ به این صورت که می توانید یا با اجاره صندلی در یک سالن زیبایی مشغول شوید و مشتری های خودتان را داشته باشید و هر ماه به مدیر سالن، اجاره پرداخت نمایید. حالت دیگر این است که به ازای ارائه خدمات کاشت ناخن به هر مشتری، به مدیر سالن پورسانت پرداخت نمایید. در این حالت معمولا هر مشتری که به سالن می آید و درخواست خدمات کاشت ناخن دارد، می تواند مشتری ثابت شما باشد.

درآمد ناخن کار پس از دوره آموزش کاشت ناخن

به هر کسی که خدمات کاشت ناخن، طراحی ناخن، پدیکور و مانیکور ناخن را ارائه دهد، ناخن کار گفته می شود. بنابراین کسی که دوره آموزش کاشت ناخن را می گذراند و پس از آن مدرک آموزش کاشت ناخن را دریافت کند، می تواند یک ناخن کار تازه کار باشد. معمولا بهتر است در شروع کار ناخن کاری، نرخ دریافتی از مشتری از اغلب جاهای دیگر، کمتر باشد تا مشتری های خود را جذب کند. سپس می تواند با اندکی افزایش قیمت، به قیمت ثابت خدمات ناخنی که ارائه می دهد، برسد.

هر ناخن کار بسته به شهری که در آن فعالیت دارد، دارای نرخ دستمزد مختلفی است. اما درآمد ماهیانه ناخن کار در تهران، معمولا و حدودا با روزی یک مشتری، ماهیانه 12 میلیون تومان است. حال اگر خدمات ناخنی که ارائه دهد با کیفیت باشد و با ظرافت کار کرده باشد، مشتریانش بیشتر می شوند و می تواند به درآمد ماهیانه 25 تا 30 میلیون تومان نیز برسد.

کاشت ناخن برای مهاجرت

گذراندن دوره کاشت ناخن برای مهاجرت، یکی از تصمیمات قشنگی است که هر دختری می تواند این روز ها بگیرد. زیرا با این تصمیم، هنرجو و ناخن کار، با داشتن مدرک کاشت و طراحی ناخن، هم می تواند مهاجرت کند و هم یک کار عالی با درآمد بالا در کشورهای خارجی داشته باشد. بنابراین با این شرایط ویزایی که می تواند بگیرد، ویزای کار در زمینه خدمات زیبایی می باشد. درآمد ناخن کاران در کشورهایی مانند امارات متحده عربی یا ترکیه بسیار بالا است. علاوه بر این با مهارت کاشت و طراحی ناخن می توانید به کشور هایی همچون کانادا، استرالیا و همه کشور های حوزه خلیج فارس مهاجرت نماید. در این کشور ها تقاضا برای خدمات زیبایی با کیفیت بسیار بالا است. پس می توانید از این طریق برای مهاجرت و موفقیت بیشتر خود، اقدام نمایید.

کاشت ناخن در کشور های اروپایی

مهاجرت به اروپا برای شغل خدمات زیبایی از جمله کاشت و طراحی ناخن اصلا توصیه نمی شود. زیرا اکثر ناخن کاران چینی و فیلیپینی با قیمت های بسیار کم، بازار خدمات زیبایی را به دست گرفته اند. از این رو مهاجرت به اروپا برای کارها و خدمات زیبایی و آرایشگری توصیه نمی شود.

شبکه های اجتماعی:

اینستاگرام سالن زیبایی ماهک نوmahakno_beautysalonn@

اینستاگرام مزون ماهک نوmahaknomaison@

اینستاگرام مدیریت مجموعه سرکار خانم مریم عالی :maryam_aalii@

سایت مجموعه زیبایی ماهک نو :www.mahakno.com



تلفن های تماس:
0912-226-2007
0913-399-9104