بهترین کاشت ناخن در کرمان
بهترین کاشت ناخن در کرمان در سالن زیبایی ماهک نو و توسط مجرب ترین پرسنل با بهترین مواد در محیطی بروز برای شما عزیزان انجام میشود
بهترین کاشت ناخن در کرمان یکی از خدماتی است که در سالنهای زیبایی ماهک نو انجام میشود.
ناخن به عنوان عضوی مهجور و در حاشیه مانده از بدن ما، دارای محاسن و فوائد بسیار زیادی می باشد. این عضو کراتینی سیستم پوششی بدن که مانند نمایشگری حساس قابلیت تصویر کردن کمیها و کاستیهای بدن ما را نیز دارد به عنوان عضوی بی روح، قابلیت تغییرپذیری داشته و با اعمال هنرهای پر ظرافت، به یکی از وجوه زیبایی بانوان تبدیل می گردد. یکی از این اعمال هنری پر ظرافت کاشت ناخن مصنوعی میباشد.
کاشت ناخن در کرمان
دلایل استفاده از کاشت ناخن :
کاشت ناخن در کشور ما رواج زیادی پیدا کرده است. کسانی که به کاشت ناخن مبادرت می ورزند هرکدام دلایلی برای انجام این عمل دارند. نداشتن ناخن و زیباتر شدن ناخن ها، از جمله دلیل کاشت ناخن است. اما بیشتر کسانی از این روش استفاده میکنند که ناخنهای طبیعی مستعدی برای رشد ندارند.
کاشت ناخن چیست :
خانمها به دلایل مختلفی کاشت ناخن را انجام میدهند؛ برخی صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخنهایشان، بطور مثال برای پوشاندن ناخنهایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارند. استفاده از این ناخن ها برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است چون مانع آنها میشود. این ناخنهای مصنوعی در اندازههای گوناگون و در رنگهای طبیعی و متنوعی موجود میباشند. برای عمل کاشت ناخن میبایست موارد زیادی را رعایت کرد، ابزار و مواد کاشت ناخن را شناخت و در صورت تصمیم برای انجام، این کار را زیر نظر متخصصین این انجام داد.
موارد کاشت ناخن :
بصورت کلی کاشت ناخن تا حد امکان توصیه نمیشود مگر در موراد خاص مانند کسانیکه ناخنهایشان دارای عیب و مشکلی باشد، یعنی ناخنهایشان به طور ژنتیک دارای ایرادی باشد که ظاهر خوبی نداشته باشد. باز هم در چنین مواقعی اینکار به صورت مقطعی و با رعایت تمام نکات ایمنی و بعد از امتحان کردن تمام موارد ایمنی صورت میپذیرد.
انواع روش کاشت :
ناخنهای مصنوعی را میتوان به 3 گروه تقسیم کرد:
- ناخن هایی از جنس پلاستیک که در فروشگاه های لوازم آرایش و داروخانه ها عرضه می شود (ناخن قالبی).
- پودرهای کاشت ناخن که روی ناخن طبیعی قرار می گیرد (ناخن پودری).
- ژل های UV که در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین روش های کاشت محسوب می شود (ناخن ژله ای).
1. کاشت قالبی:
کاشت ناخن قالبی به نوعی بی کیفیت ترین نوع کاشت ناخن محسوب می شود. در این نوع کاشت ناخن، مواد کاشت را بر روی ناخن مصنوعی قرار داده، سپس مواد ضد قارچ را روی ناخنهای طبیعی قرار میدهند و در نهایت ناخن مصنوعی را روی ناخن طبیعی قرار داده و برای مدتی آن را فشار میدهند تا بخوبی به هم بچسبند. از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا میگیرد.
کاشت قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
کاشت ناخن قالبی به افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند اصلاً توصیه نمی شود. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت ناخن، باید تمام ناخن های دو دست به یک شکل باشند، در غیر این صورت کاشت ناخن به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. به دلیل ضخیم بودن این نوع ناخن، کار از حالت طبیعی خود خارج میشود. کاشت ناخن قالبی را می توان روی انگشت های استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن قالبی بیشتر است، ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روشهای دیگر کاشت ناخن، مواد بیشتر مصرف میشود.
2. کاشت پودری
کاشت ناخن پودری از لحاظ زیبایی و مقاومت رتبه اول را به خود اختصاص داده است. در کاشت ناخن پودری ابتدا ناخن مصنوعی که همان تیپ است از اوایل ناخن طبیعی میچسبد و به اندازه دلخواه کوتاه میشوند. سپس مواد به ضد قارچ و در نهایت به مواد کاشت آغشته میشوند. بعد از اتمام کار، ناخن ها به سوهان کاری دقیق و فراوان احتیاج دارند. به همین دلیل این روش به افرادیکه وقت و حوصله این روش را ندارند توصیه نمی شود زیرا کاشت ناخن پودری بسیار زمان بر است.
3. کاشت ژله ای
مواد ژلهای به صورت آماده قابل خریداری است. در کاشت ناخن ژلهای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها گذاشته سپس برای تسریع خشک شدن مواد دست در دستگاه UV قرار میدهند. شیوه کاشت ناخن ژلهای با کاشت ناخن پودری یکی است و تنها تفاوت در مواد مورد استفاده آنهاست.
معایب و محاسن کاشت ژله ای
در این روش کاشت، ناخن طبیعی هیچ آسیبی نمیبیند زیرا زمانیکه ناخن رشد میکند و فرد احتیاج به ترمیم پیدا میکند به این معنی است که ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است. در بعضی مواقع کاشت ناخن ژلهای برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند هم پیشنهاد میشود زیرا به دلیل بد مزگی مواد و کنده نشدن آنها، این عادت از سرشان می افتد. چسب ناخن حساسیتزا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند که در این صورت پوست آن ها دچار اگزما شده و باید هر چه سریع تر ناخنهای مصنوعی خود را بردارند.
4. کاشت میکس
همانطور که از اسمش معلوم است کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری انجام میشود. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و آن را داخل دستگاه UV خشک میکنند.
مقایسه انواع روشهای کاشت
روش کاشت پودری روشی است که در ۸۰ درصد موارد انجام میشود. همینطور روش کاشت ژلهای 15درصد و روشهای کاشت دیگر تنها 5 درصد مخاطب دارند. روش کاشت پودری، به نوعی روش کاشت مادر است و اکثرا با کاشتهای دیگر ترکیب میشود و دوام بیشتری دارد. البته دوام هر روش کاشتی به نحوه و نوع اجرای آن نیز بستگی دارد. روش کاشت ژلهای ناخن روش کاشت زیبایی است که در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد اما اگر مواد کاشت ناخن مطلوب و مناسب باشد در هر هوایی تا یک ماه دوام میآورد.